През юли миналата година Линдзи Лоън е станала майка за първи

...
През юли миналата година Линдзи Лоън е станала майка за първи
Коментари Харесай

Роди само преди половин година, а вече е в топ форма

През юли предходната година Линдзи Лоън е станала майка за първи път. 37-годишната актриса и брачният партньор ѝ Бейдър Шамас вече са родители на момченце, което са кръстили Луай. Сега двойката е съсредоточена върху развъждането му в Дубай, където Лоън живее от 2014 година насам.

По-рано тази седмица обаче актрисата е била в Ню Йорк, с цел да участва на премиерата на Mean Girls - римейк на едноименния филм от 2004 година с нейно присъединяване, написа Glamour, представен от lifestyle.bg.

Както проличава по фотосите от събитието, за повода Линдзи Лоън е избрала стилна и елегантна визия, с която обаче въпреки всичко да покаже и малко кожа. И няма по какъв начин да пропуснем да отбележим, че наподобява необикновено добре, поради че е родила единствено преди половин година.

Страхотната форма на актрисата е подчертана от дълга черна рокля с цепка, гол тил и акцентни изрязани елементи на талията. Тоалета си тя е комбинирала с колан, черни обувки със заострени върхове, дребна чанта и висящи обеци.

За прическата си Линдзи Лоън също се е спряла на класическа визия. Характерната ѝ дълга медночервена коса е завършена на едри талази, които се спускат свободно по гърба. В грима ѝ още веднъж няма нищо крещящо - акцентът са очите, подчертани с опушени сенки, а устните са в напълно безпристрастен цвят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР